Dwaalschrift in de Zoomerij

Gepubliceerd op: 10 mei 2024 14:03

Dwaalschrift is een gezamenlijk dagboek dat van 20 mei t/m 1 september 2024 door de vestigingen van de Zoomerij ronddwaalt. Pak het op, zoek een rustig plekje en laat je gedachten de vrije loop.

In dit schriftje staan vragen en opmerkingen die je aan het denken zetten om iets te delen. Verhalen, tekeningen, notities, alles is welkom. Blader eens terug en ontdek wat een ander heeft geschreven, of kijk vooruit naar de verschillende vragen en zie wat je aanspreekt.

Dwaalschrift zal een thuis vinden in de bibliotheken van Dieren, Velp, Renkum en Oosterbeek. Op een speciaal plekje kun je plaatsnemen om bij te dragen aan het schrift. Iedereen is welkom om te schrijven, jong en oud. Zo leren we onze gemeenschap op een unieke manier beter kennen. Kom naar de Zoomerij en tref daar naast de onverwachte boekenkast ook het dwaalschrift van Lotte. 

Lotte van den Hoogen
Dit project is een initiatief van Lotte van den Hoogen, student van de master kunsteducatie aan ArtEZ. Zij heeft verschillende gemeenschapskunst projecten opgezet in binnen- en buitenland en is altijd nieuwsgierig naar nieuwe manieren om mensen bij elkaar te brengen. Lotte komt zelf uit Dieren en is met een bibliothecaris als moeder praktisch opgegroeid in de bibliotheken van de Zoomerij.